Υπηρεσίες Απογραφής Αποθεμάτων

Η απογραφή για τον έλεγχο των αποθεμάτων σας αποτελεί μια ζωτικής σημασίας διαδικασία και είναι τώρα πιο σημαντική από ποτέ. Η ακρίβεια της μονάδας επηρεάζει τις προμήθειες και την παραγωγή σας, οδηγώντας στην ικανοποίηση των πελατών σας και την αύξηση των πωλήσεων σας.

Η Inventus εξειδικεύεται στις Υπηρεσίες Απογραφών καταστημάτων και αποθηκών κάθε επιχείρησης και οργανισμού, ανεξάρτητα από την φύση των προϊόντων τους.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε τα καλύτερα και πιο ακριβή αποτελέσματα, με συνέπεια και κυρίως με αμεροληψία. Οι υπηρεσίες απογραφών μας είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001:2015

Σας ακούμε και σχεδιάζουμε προσεκτικά τις ανάγκες σας, προσαρμόζουμε συνεχώς τις διαδικασίες μας, προτείνοντας βέλτιστες πρακτικές προκειμένου να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας. Η μέθοδος απογραφής των αποθεμάτων σας εξειδικεύεται αποκλειστικά στις απαιτήσεις σας, διασφαλίζοντας απόλυτα την ορθότητα του αποτελέσματος.

Τις υπηρεσίες απογραφών μας έχουν εμπιστευθεί πολυεθνικές Αλυσίδες Λιανικής καθώς και Δημόσιοι Οργανισμοί.

Η Inventus είναι Business Partner της Zebra Technologies, ενός από τους μεγαλύτερους διεθνείς κατασκευαστές λύσεων AIDC και Printing. Παρέχουμε όλο το φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών της Zebra και είμαστε σε θέση να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Η Inventus προσφέρει ευέλικτες λύσεις για τη διαχείριση του αποθέματός σας ακόμη και από το δικό σας προσωπικό. Εξυπηρετούμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας, προσφέροντας προς μίσθωση ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και σύγχρονων φορητών συσκευών, με δυνατότητες προσαρμογής αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες.