Εικονικές περιηγήσεις μουσείων: Όλα όσα θέλετε να ρωτήσετε

Εικονικές περιηγήσεις μουσείων: Όλα όσα θέλετε να ρωτήσετε

Εικονικές περιηγήσεις μουσείων: Όλα όσα θέλετε να ρωτήσετε 2176 853 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΓΡΑΦΩΝ - ΜΙΣΘΩΣΗ PDA - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ - VIRTUAL TOURS | INVENTUS TECHNOLOGY SERVICES

Η εικονική περιήγηση έχει μπει δυναμικά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια, επιτρέποντάς μας να επισκεφθούμε χώρους και μέρη από την άνεση του σπιτιού μας. Πώς μια εικονική περιήγηση μουσείου μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στην προσέλκυση νέων και στη διατήρηση ήδη υφιστάμενων επισκεπτών; Με ποιον τρόπο μπορούμε να διασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ιστοσελίδα μας;

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται για τη δημιουργία μίας εικονικής περιήγησης;

Ένα VR tour απαιτεί πολυετή πήρα για να ολοκληρωθεί με επιτυχία. Ιδιαίτερα στην εικονική περιήγηση μουσείων, η πλήρης κάλυψη της περιοχής έχει ιδιαίτερη σημασία για να δώσει στον επισκέπτη ένα αληθοφανές οπτικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά:

Επιλογή και χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού

Για το γύρισμα ενός tour εικονικής περιήγησης, απαιτούνται ειδικές κάμερες 360 μοιρών. Επιλέγοντας κάμερες που μπορούν να καταγράψουν πανοραμικές εικόνες σε όλα τα κατευθύνσεις, διασφαλίζουμε ένα αισθητικά άρτιο τελικό αποτέλεσμα.

Σχεδιασμός του ιδανικού σκηνικού

Καθορίζοντας με προσοχή τις τοποθεσίες όπου θα γίνει το γύρισμα και εξασφαλίζοντας ότι το περιβάλλον είναι ενδιαφέρον για τους θεατές, μπορούμε να έχουμε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα, το οποίο θα προσελκύσει και θα κρατήσει το ενδιαφέρον του επισκέπτη.

VR περιήγηση γυναίκα με ειδικά 3D γυαλιά

Κατάλληλη προετοιμασία του εξοπλισμού

Ο ειδικός θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι όλα τα εξαρτήματα είναι συνδεδεμένα και ότι λειτουργούν σωστά, φροντίζοντας παράλληλα να υπάρχουν οι κατάλληλες φωτιστικές συνθήκες. Στη συνέχεια θα πρέπει να ρυθμιστεί ο κατάλληλος εξοπλισμός για καλυφθεί το σύνολο της επιλεγμένης περιοχής.

Προετοιμασία πριν από τη δημοσίευση

Είναι σημαντικό πριν από τη δημοσίευση του υλικού να ορίζονται οι σωστοί παράμετροι για το VR, όπως αναλογία διαστάσεων και ανάλυση.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στις εικονικές περιηγήσεις μουσείων αλλά και στις εικονικές περιηγήσεις γενικότερα, η ομάδα της Inventus Services μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Εξερευνήστε το υλικό μας και επικοινωνήστε μαζί μας για να εξερευνήσουμε από κοινού τις δυνατότητες της επιχείρησής σας.